Mjekësia Ligjore: Ja si vdiq Naser Makolli

Nga infarkti akut ka vdekur Naser Makolli në Qendrën e Paraburgimit në Lipjan. Ky është raporti përfundimtar i Institutit të Mjekësisë Ligjore, që vdekja e tij nuk ka qenë e dhunshme.

Vdekja e Naser Makollit në Qendrën e Paraburgimit në Lipjan nuk ka qenë e dhunshme.

Këtë për KohaVisionin e ka konfirmuar Liridona Kozmaqi nga Zyra për Komunikim e Prokurorisë.

Naser Makolli, që kishte ndarë qelinë për më shumë se 3 muaj me Astrit Dehari, vdiq në fillim të prillit.

“Sipas raportit përfundimtar të autopsisë, të dorëzuar në prokurori nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, pas analizimit të të gjitha analizave të kryera nga ky Institut, si përfundim është konstatuar se vdekja e të ndjerit është vdekje jo e dhunshme, e cila ka ardhur si pasojë e infarktit akut të miokardit për shkak të okluzionit të arteries koronare të majtë”, ka thënë Kozmaqi.

Hetimet për rastin që është hapur si vdekje e dyshimtë, janë duke vazhduar.
Sipas Prokurorisë, tashmë janë intervistuar të gjithë personat që kanë qenë të përfshirë, duke filluar nga shokët e dhomës të së ndjerit, stafi mjekësor, gardianët dhe stafi tjetër i shërbimit korrektues, si dhe familjarët e të ndjerit.

SHPËRNDAJE