Moderatori ia fut duart live në transmetim, çmendet këngëtarja e njohur

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Në një emision televiziv në Angli, moderatori Louis Walsh i fut duart të ftuarës së tij, Mel B-së.

Ndërkohë që janë duke folur, Louis i kishte hedhur krahun Melit dhe fillon e fërkon nga të pasmet.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ja si e bën hor para miliona shikuesve:

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE