Momenti i tmerrshëm i një 12-vjeçare e cila sulmohet nga një pitbull

Momenti i tmerrshëm kur një pitbull ngacmon një vajzë 12-vjeçare dhe i kafshon këmbën derisa babai i saj mundohet ta shpëtojë.

Pamjet tregojnë vajzën në biçikletë, ndërsa një qen erdhi duke vrapuar tek ajo. Qeni më pas kafshoi këmbën e saj, duke u kapur ndërsa babai i vajzës vraponte.

Ndërsa qeni mbahej në këmbën e vajzës, babai filloi ta grushtonte qenin në një përpjekje për ta ndaluar atë nga kafshimi.

Pronari i qenit atëherë u pa duke vrapuar drejt incidentit ndërsa pitbull mbante këmbën e vajzës. Pronari u pa gjithashtu duke goditur qenin, duke u përpjekur ta hiqte atë nga vajza.

Vajza ​​u dërgua me urgjencë në spital dhe iu dha 35 qepje pas incidentit.

SHPËRNDAJE