Momenti kur Njësia Speciale largoi me dhunë familjarët nga Gjykata (Fotografi)

Policia e Kosovës ka nxjerr me dhunë familjarët e të akuzuarve për terrorizëm nga Lëvizja Vetëvendosje.

Kjo ka ndodhur pasi që aktivistët e VV-së janë dënuar me gjithsej 21 vjet burg.

Frashër Krasniqi është dënuar me 8 vjet burg, Atdhe Arifi me 8 vjet burg, Egzon Haliti me 5 vjet burg dhe Adea Batusha me 2 vjet burg.

SHPËRNDAJE