Momenti kur plagoset Milaim Zeka (Pamje)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Kjo është një video e rrallë nga koha e luftës, saktësisht nga Beteja e Kosharës.

Në këtë video shihet i plagosur ish-gazetari Milaim Zeka.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Video është publikuar në rrjetet sociale, transmeton Gazeta NewBorn.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE