Momenti kur pushuesi nxjerret nga deti në Ulqin

Bregdeti i Ulqinit është goditur dje nga stuhi të shumta që kanë shkaktuar dallgë të mëdha nëpër bregdete, si dhe probleme të ndryshme në vendin e vogël në Gadishullin Ilirik.

Disa vende janë vërshuar nga uji. Komunikacioni është vështirësuar, sidomos në pjesët bregdetare.

Trazimi i detit dhe dallgët e mëdha kanë rrezikuar edhe jetën e pushuesve.

Gjatë valëve të mëdha të detit, një person mezi është nxjerrë nga pushuesit.

Ne ju sjellim pamje kur personi në fjalë shpëtohet nga pushuesit.

SHPËRNDAJE