Morena i ‘çmend’ të gjithë në aeroport, shikoni çfarë ka veshur

Morena Taraku është një nga femrat më të komentuara shqiptare.

Jeta e saj luksoze dhe fotografitë e ‘nxehta’ bëjnë që ajo të jetë gjithnjë në qendër të vëmendjes.

Ajo një pjesë të jetës e kalon në aeroplan, duke udhëtuar në vende të ndryshme.

Së fundmi ajo shfaqet me një fotografi nga aeroporti, ku duket mjaftë sportive, teksa veshur ka shorce, ku ka vënë në pah këmbët e formësuara.

SHPËRNDAJE