Morina, kirurgu muskuloz i QKUK-së (Foto)

Është një nga kirurgët që u jep shumë rëndësi rrjeteve sociale. Madje, ai ka krijuar edhe një faqe me emër të tij, përveç profilit individual.

Dr Arbër Morina, kirurg në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, nuk është një person që heziton të fotografohet dhe të njëjtat fotografi t’i postojë në rrjetet sociale .

Pacientëve iu vonohet terapia për shkak të mungesës së infermierëve në QKUK

Edhe pse me një profesion stresues, ai gjithmonë gjen kohë për të stërvitur dhe kjo vërehet nga fotografitë që ai poston.

Njëherësh, ai në postimet e tij promovon ushqimin e shëndetshëm për një jetë më të shëndetshme dhe pa sëmundje.

SHPËRNDAJE