‘Mos iu bëni presion deputetëve, sepse ata janë si delet. Identifikojeni çobanin’

Analisti politik, Ilir Ibrahimi ka reaguar ndaj presionit që po u bëhet deputetëve.

Ai në një shënim në Facebook ka thënë se presioni duhet të drejtohet drejt shefave të partive, sepse ata janë që në fakt vendosin për gjithçka.

Shënimi i ploitë i Ibrahimit:
(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Mos ju bëni presion deputetëve për demarkacion por atyre që i kontrollojnë ata.

Shumica janë si delet-nga ti drejtojë bariu, andej shkojnë.

Prandaj më e rëndësishmja në këtë punë është të identifikohet Çobani

SHPËRNDAJE