Mos u nisni për në Veternik, ja cfarë po ndodh atje(Foto)

omunikacioni në Prishtinë gjithnjë ka qenë I stërngarkuar, mirëpo së fundi sipas një lexuesi të Botapress, në rrugën për në lagjen Veternik, trafiku ka kaluar në bllokim total.
Në këtë rrugë janë krijuar kolona të gjata si pasojë e trafikut tejet të rënduar, dhe veturave të shumta që frekuentojnë këtë pjesë të kryeqytetit.
Për mëshumë mund të shihni fotografitë ndërsa sipas sugjerimeve të përdoren pika të tjera të kalimit në këtë lagje.