Mosha kur gratë tradhtojnë ma së shumti! E thotë shkenca (kujdes, foto +18)

Ndoshta asht nji moment në martesën e nji femne që ajo ka ma shumë gjasa me ra në krahët e nji tjetri.

Shkenca ka studiue fenomenin, pse gratë tradhtojnë dhe cilat janë shkaqet.

Simbas nji studimi të faqes së marrëdhanieve jashtë martesore, Victoria Milan, ka nji moshë që gratë kanë ma shumë gjasa me tradhtue.

Mendoni se bahet fjalë për nji femër tek të 20’tat, por nuk asht ajo.

Bahet fjalë për femnat që janë 37 vjet.

Simbas gjetjeve të tyne, mosha mesatare e femnave që tradhtojnë në gjithë botën asht 36.6, saktësisht 7 vjet mbas martese, tue pas parasysh që mosha mesatare e martesës asht 29 vjet.

Sigurd Vedal, themelues i Victoria Milan, spjegon pse ai mendon që femnat e martueme tradhtojnë.

“Ndoshta ngaqë bashkëshorti i tyne nuk ju jep vëmendjen dhe respektin që dëshirojnë. Ndoshta ato ende dashunojnë partnerët e tyne, por ka pak vanitet në martesë…Cilado qoftë arsyeja, tradhtia i ndihmon të martuemet të rizbulojnë gjallninë e jetës, sensualitetin e tyne, pasionin fizik që ju ka mungue. Këto janë nevoja universale, dhe kënaqësi seksuale asht diçka që miliarda prej nesh kanë të përbashkët, pamvarësisht ndryshimeve të tjera që kemi”, thotë Vedal.

Pra burra, nëse doni me mbajt në shtrat gratë tueja, dhe me qenë vetëm tuejat, kushtojini shumë vëmendje sidomos në ditëlindjen e tyne të 37.

SHPËRNDAJE