Mustafa Nano braktis emisionin Zonë e Lirë, kjo është arsyeja (Video)

Gjatë emisionit “Zonë e Lirë” të gazetarit Arian Çani u paraqit si i ftuar edhe një “doktor” që pretendon se shëron kancerin dhe gjithçka tjetër!

Duket se kjo gje e ka bezdisur Nanon i cili në nisje të bisedës së “doktorit” ku ky pretendon se shëron kancerin, ka vendosur të largohet duke e injoruar live gjatë emisionit.

“Nuk më intereson kjo bisedë” u shpreh Mustafa Nano gjatë pyetjes se Arian Çanit se pse u largua.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Ruzhdi Metali nuk u tërhoq por vazhdoi të fliste mbi pretendimin se ai shëronte sëmundjen e kancerit dhe u shpreh se njerëzit do e kuptonin një ditë.

Shikoni momentin kritik:

SHPËRNDAJE