Ndahet çifti i njohur i estradës shqiptare

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Në showbizin shqiptar kemi parë shumë çifte të konsoliduara kohëve të fundit.

Por fatkeqsisht, as ndarjet nuk po mungojnë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një të tillë e ka zbuluar sonte emisioni Prive në rubrikën ‘E vërtetë, e pavërtetë’.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Shikoni kronikën:

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE