Ndodh e papritura gjatë marshimit të homoseksualëve, dalin kundështuesit në shesh (Foto)

Disa persona kanë dalë në Paradën e Krenarisë duke kundërshtuar promovimin e të drejtave të komunitetit LGBTI sot në Prishtinë.

Ata kanë bartur disa flamuj me vete, ku mbi flamur, shihej një shenjë e kuqe si simbolikë e kundërshtimit të marshimit të homoseksualëve.

Duket se kundërshtuesit kanë qenë paqësorë dhe nuk ka ndodhur asgjë gjatë marshimit të tyre. /Periskopi/