Thursday, April 15, 2021
Home Kuriozitete Ndodh tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, shikoni si reagoi xhemati

Ndodh tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, shikoni si reagoi xhemati

Një video e tërmetit 7 ballësh gjatë kohës sa po falej namazi në ishujt Lombok në Indonezi është shpërndarë shumë në internet.

Në këtë tërmet kishin vdekur shumë persona dhe ishin lënduar më shumë se 100 pas dëmeve të shkaktuara.

E kjo video tregon se si reaguan njerëzit në xhami, gjatë kohës sa po faleshin e kur ndodhi tërmeti.