Ndodhë në Fushë-Kosovë, e gjuan bërllokun nga dritarja, ia thyen xhamin një veture në parking

Hedhja e mbeturinave dhe parkimi i veturave vend e pa vend është e shpeshtë në Kosovë.

Hedhja e mbeturinave nga ndërtesa prej dritares i ka shkaktuar dëme një veture të parkuar para një objekti banesor.

Siç shihet në këtë fotografi, dërguar nga një dëshmitar në redaksinë e Indeksonlinet, shihet xhami i plasëm i veturës është thyer tërësisht nga qesja me mbeturina që është hedhur nga banesa.

S’ është hera e parë që qytetarët hedhin mbeturinat prej dritares nga banesa./Indeksonline/

SHPËRNDAJE