“Ndrroj Plazman me banesë në Fushë Kosovë”, plas gallata në internet me vendimin e Qeverisë për taksën

Taksa prej 100 për qind e vendosur nga Qeveria e Kosovës për produktet me origjinë nga Bosnja dhe Serbia, ka shkaktuar reagime në Beograd.

Në Prishtinë, e njëjta po përkrahet edhe nga opozita, ndërkaq që është bërë thirrje që mos të ketë tërheqje prapa, shkruan lajmi.net.

E në rrjetet sociale kanë plasur talljet me këtë vendim të Qeverisë.

Një grup në Facebook me emrin “Barcoleta Shqip”, është shfrytëzuar si vend ku të rinjtë kanë shpalosur kreativitetin e tyre.