Në cilin qytet të Kosovës janë “sevdalinjtë” më të mëdhenjë

Njihemi si populli më optimist në botë por nuk jemi keq as nga të bërit qef. Kosovarët shquhen për dasmat e shumta të cilat bëhen kryesisht gjatë sezonës verore dhe në të shumtën e herave këto mbrëmje e ahengje janë të shoqëruara me muzikë popullore por edhe atë Tallava siç njihet në zhargonin popullor.

Dhe kur është fjala për sevdalinjtë, Gjakovarët janë ata që kanë edhe këngë që flasin për “Sevdanë” por edhe Ferizaj nuk ia lëshon rrugën për atë se në këtë qytet janë disa prej klubeve të natës më të mira në vend pas Prishtinës.

Prishtina, Ferizaj dhe Gjakova udhëheqin me këtë por ende nuk ka një përfundim për atë se ku janë “sevdalinjtë” kosovar.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

SHPËRNDAJE