Në këtë fshat të Kosovës, nusja zbret me helikopter

Një qift ka vendosur që ditën më të lumtur të tyre ta bëjnë edhe më madhështore duke përdorur helikopterin.

Kjo dasmë është mbajtur në fshatin Zahaq të Pejës.

Në një video të postuar në internet, shihet se gjithçka ishte përgatitur si duhet.

……………………………………………………………………………………………………………..
Shihni momentin kur shqiponja rrëmben fëmijën

……………………………………………………………………………………………………………..

Aty shihen dasmorët dhe nuk ndalet tupani, por janë edhe ekipet e zjarrfikësve./KP

SHPËRNDAJE