Në paraqitjen e fundit po shkëlqen Atifete Jahjaga

Atifete Jahjaga ishte presidentja e parë dhe vetmja presidente femër e Republikës së Kosovës derimë tani.

Ajo gjatë kohës sa ishte presidente e shtetit nuk pëlqehej dhe aq, ani pse kishte një stil unik dhe në nivel shumë të mirë.

Por, duket se mënyra e “zgjedhjes” së saj si presidente e vendit e bëri atë që të fitoj antipatinë e masës.

Atë kohë të gjithë talleshin me të, por tani kanë ndryshuar gjërat.

Prej se është larguar nga detyra e saj si presidente e vendit Atifetja ka filluar të fitoj simpatinë e masës.

Jahjaga është një zë i fuqishëm për të drejtat e grave në vend.

Ajo po merr pjesë shumë shpesh nëpër evente të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

E së fundmi Atifetja është shfaqur nga Washingtoni, ku ishte veshur dhe rregulluar me shumë shije.

E këtë pamje të saj, mund ta shihni tani këtu në portalin tuaj “InfoKosova“.