Nëna hyn në dhomë dhe i zë vajzat duke bërë ‘twerk’ para kamerës, shikoni çfarë iu bën

Ky është momenti kur një nënë e nervozuar, hyn në dhomën e vajzave dhe i gjen ato duke vallëzuar ‘twerk’ para kamerës.

Adoleshentet shihen duke e bërë vallëzimin provokativ në mënyrë të përsosur para një web kamere, me një muzikë e cila luan në sfond.

Por pak momente më vonë hyn nëna e tyre, e cila ua jep një mësim atyre

Shikojeni videon:

SHPËRNDAJE