Nëse na keqpërdor Thaçi, atëherë “e vraftë buka”

Kryetar i Preshevës Shqipërim Arifi, është pyetur nëse është i vetëdijshëm se ai dhe liderët tjerë të Luginës mund të keqpërdoren nga Presidenti Thaçi në përpjekjet për ndryshimin e kufijve.

Arifi, ka thënë se është i relaksuar mbi këtë gjë, mirëpo thotë se nëse e bëjnë këtë atëherë “e vraftë buka”.

“Unë jam krejt i relaksuar për këtë gjë, por nëse ndodh ashtu, atëherë si thonë pleqtë tanë ‘e vraftë buka”, tha ai në TV Dukagjini, shkruan Periskopi.

SHPËRNDAJE