Nëse ndodh kjo tek partneri juaj, ai po ju tradhëton!

Qoftë tradhëti emocionale, fizike, mendore, e çastit e pamenduar, emërtime të cilat njerëzit i kanë shpikur për të mbuluar sado pak plagët e një tradhëtie, kjo e fundit lëndon, thyen në mijëra copëza zemrën dhe ndryshon një herë e përgjithmonë një person, ndonëse kjo gjë mund të mohohet.

Arsyet që shtyjnë një person drejt tradhëtisë mund të jenë të shumta, por shenjat paralajmëruese nuk ndryshojnë shumë nga lloji i tradhëtisë dhe femrat duhet të jenë të vëmendshme për të kuptuar lojërat e dyfishta të partnerit!

Ndryshime në sjellje:

Mban një telefon të dytë, i cili papritur i duhet për punë!

Celular i bllokuar me kode, orë të kaluara në rrjete sociale, sjellje enigmatike??

Dijeni se diçka nuk po shkon mire dhe mjaft e gënjyet veten se asgjë nuk po ndodh!

Mungesa e dëshirës për të patur marrëdhënie intime për një kohë të gjatë është shenjë e tradhëtisë në çift.

Mungesa e përkushtimit e komunikimit apo distanca që krijon partneri paralajmëron shkëputje fizike.

Qëndrimi i tij ndaj jush ka ndryshuar

Përveç distancës, kritikat e vazhdueshme dhe mungesa e respektit janë shenja të një lidhjeje jo të fortë ose të një partneri në kërkim të një aventure tjetër.

Nëse bashkëshorti juaj apo i dashuri po harxhon shuma parash të pajustifikuara është një shenjë, për të cilën duhet të dyshoni!

Orët e zgjatura të punës dhe mungesa e komunikimit

Ju fik telefonin, justifikohet se është në mbledhje apo del me miqtë pas punë…Nëse këto gjëra ju bëjnë të dyshoni duhet ta vendosni në pozitën që ai të shpjegohet !

Ndryshime në pamjen e jashtme.

Këto të fundit jo gjithmonë janë shenjë tradhëtie, por nëse shihni që ai “pispilloset” më shumë se zakonisht çdo mëngjes, investon në parfume e kremra të shtrenjtë, duhet të dyshoni se diçka nuk shkon.

SHPËRNDAJE