Një ditë pas dorëheqjes –Ky është vendi qe Haradinaj po pushon?

Ditën e djeshme Ramush Haradinaj ka dhënë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministri, pasi ka marrë ftesë nga Gjykata Speciale në Hagë.

Ai bëri të ditur se ka marrë ftesë në cilësinë e të dyshuarit, dhe vendimi vie pasi ai do të shkojë atje si qytetar i thjeshtë.

Një ditë pas dorëheqjes, Haradinaj duket i qetë nën praninë e nënës, vëllait dhe dajës së tij.

Ka qenë vëllai i tij, Veton Haradinaj ai i cili dhe ka publikuar fotografi në Facebook.

SHPËRNDAJE