Një frizer i famshëm edhe një këngëtare iu bashkuan AAK-së (Foto)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) sot ka bërë prezantimin e anëtarëve të rinj, të cilët i janë bashkuar partisë së Ramush Haradinajt.

Në mesin e atyre që sot i’u bashkuan kësaj partie është këngëtarja Adelina Berisha dhe frizeri i famshëm Kaci Lleshi. Aderimet në këtë parti po bëhen në kohën kur Kosova pritet të shkojë në zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Pak më parë kësaj partie i’u bashkua edhe këngëtarja e baladave Aida Doçi.

SHPËRNDAJE