Një ofertë jo e zakont në plazh: Derisa po shijoni detin fitoni diçka edhe një grua | FOTO

Gratë nuk është patjetër t’i merrni në plazhë.

Në njërin nga plazhet e Greqisë, një pronar i kafiterisë kishte shkruar një ofertë të çuditshme.

Anglsihtja e dobët e tyre ka qenë pasojë e shumë të qeshurave, dhe shumë shpejtë kjo foto u bë viral në rrjetet sociali.

Në vend se të shënonin “Free WIFI”, ata e kishin shkruar “Free WIFE”, që sipas kësaj kush blente aty diçka për të pirë fitonte falas një grua./Gazeta Metro

SHPËRNDAJE