Një shkencëtare i bashkohet PDK-së

Mirsade Gashi Osmani është një shkencëtare e re biologe nga Vushtrria që jep mësim në Universitetin e Mitrovicës dhe që i është bashkuar Partisë Demokratike të Kosovës,

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se Mirsade Gashi Osmani i është bashkuar kësaj partie sepse beson në një të ardhme të mirë për të rinjtë kosovarë.

“Ajo dhe shumë kuadro të tjerë të mirë kualifikuar e të pakomprometuar që janë duke na u bashkuar, kanë për t’i dhënë partisë ide dhe energji të reja për të çuar përpara luftën kundër korrupsionit dhe papunësisë”.

Shkrimi i Veselit:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE