Një vajzë e mitur zhduket në Lipjan

Një vajzë e moshës së mitur është zhdukur në Lipjan.

Sipas Policisë së Kosovës, një grua ka raportuar se derisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

“Ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se përderisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”.

SHPËRNDAJE