Një zonjë që ‘çmend’, nuk do ta njihni më ‘Mukadesin’

Esra Dermancioglu është aktorja shumë e njohur e kinematografisë turke.

Me rolet e saj u bë e njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Mukadesit në serialin e njohur, ‘Fatmagul’.

Pas serialit ajo ka ndryshuar shumë dhe duket shumë më tërheqëse së sa në serial./ORAinfo/