Njeriu i afërt i Agim Veliut e ‘zbulon’ se kush mund ta zgjidh çështjen e presidentit

Share Button Gazeta Blic

Njeriu i afërt i Agim Veliut e ‘zbulon’ se kush mund ta zgjidh çështjen e presidentit

Njeriu i afërt i Isa Mustafës dhe Agim Veliut, në postimin e tij ka thënë se në konfiguracionin e tanishëm politik, asnjë individ apo parti nuk e ka fuqinë e zgjedhjes së presidentit, kurse, sipas tij, konsensusi për ta zgjidhur çështjen e presidentit mund të bëhet vetëm nëse ka një konsensus të gjerë.

Ja shkrimi i Gecajt:
Tek ne analistët më së paku analizojnë … në konfiguracionin e tanishëm politik, asnjë individ apo parti nuk e ka fuqinë e zgjedhjes së presidentit … konsensusin e arrijnë vetëm së bashku!

“Analistët politikë: Hoti s’ka fuqi për zgjidhjen e çështjes së presidentit, vendit i duhet një president konsensual”.