Njësia speciale kryen një aksion në Rrugën B, përdor edhe shok bomba

Njësia special para pak çasteve ka organizuar një aksion në Rrugën B në Prishtinë.

Dëshmitarët nga vendi i ngjarjes që kanë filmuar aksionin, kanë bërë të ditur se ka se të arrestuar dhe se është përdorur edhe shok bomba, që përdoren për të tërhequr vëmendjen e të dyshuarve të rrezikshmërisë së lartë.

Gazeta Express do të ju njoftojë në vazhdim për rastin.