Njihuni me 75 vjeçarin që është ikona e Prizrenit, bën akoma not, skijon dhe vozitë motoçikletë |VIDEO

Plaku i ri, 75 vjeçari Mexhid Gjurdina, është padyshim ikona e Prizrenit.

Një njeri në moshë por me një zemër, shpirt dhe vullnet të një të riu.

Është ky Mexhid Gjurdian, 75 vjeçari që vozitë motoçikletë, skijon, peshkon, bën not e shumë çka tjetër, madje së fundmi edhe fitues i Bunar Fest.

……………………………………………………………………………………………………………..
Serbët shajnë Granit Xhakën, përgjigja e tij do ta bëj krenar çdo shqiptar

……………………………………………………………………………………………………………..

SHPËRNDAJE