Njihuni me hoxhën kosovar që merret me sporte ekstreme (Video)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Imami Gazmir Sahara merret me hajking, ngjitje në shkëmbinj, kërcime në ujë dhe kamping.

Ky imam nga Peja i takon gjeneratës së re të studiuesve të islamit.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ai kohën e tij gjatë javës e kalon në xhami, por në vikend largohet nga qyteti.

src=”https://www.evropaelire.org/embed/player/0/29318324.html?type=video” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE