Njihuni me vendin ku vajzat martohen sapo ato lindin (Video)

Në rajonin juglindor të lumit Tana të Kenisë, vajzat e vogla në komunitetin Oromo martohen në ditën e lindjes.

Prindërit e fëmijëve thonë se tradita siguron se e ardhmja e vajzës është e sigurt dhe se ajo ndërton marrëdhënie të forta mes familjeve dhe komuniteteve.

Kujtojmë se një gjë e tillë ka ndodhur edhe në vendin tonë më përpara.