Njoftim shumë i rëndësishëm për gjithë mërgimtarët që nisen për në Kosovë

Tashmë është sezona ku shumë bashkëatdhetarë shqiptar vijnë nga vendet përendimore ku punojnë dhe jetojnë për në Kosovë dhe vende tjera

Sikurse shumë pika kufitare ku ka telashe të mëdha me pritje me orë të tëra edhe këtë vit është njejtë, ku mërgimtarët po trajtohen në mënyrën me të keqe në kufirin Kosovë-Serbi.

Shumë bashkëatdhetarë me të ardhur në kufi iu duhet të presin me orë të tëra për ta kaluar kufirin që më pas të hyjnë në Kosovë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Shqiptari po festone fitoren e Kroacisë, por ja si e përdhos flamurin kombëtar ky tifoz kroat

……………………………………………………………………………………………………………..

Por është kufiri tek Dheu i Bardhë ai i cili është më pak i frekuentuar në krahasim më atë të Merdarës ku pritet për të kaluar në kufi janë thuajse shumë orëshe dhe kolona me kilometra të tëra.

SHPËRNDAJE