Nora si asnjëherë më parë, duket si një adoleshente në foton më të fundit

Këngëtarja Nora Istrefi shumë ndryshe duket në fotografinë e fundit.

Nora u shfaq me një stil krejtësisht ndryshe, ajo duket si një adoleshente me veshjen e saj.

Flokët e kapura, me një makijazh të thjeshtë dhe një veshje interesante këngëtarja po duket e veçantë.

SHPËRNDAJE