Nora tejet joshëse në një mbrëmje muzikore, tregon pak si shumë në fustanin e shkurtër

Këngëtarja, Nora Istrefi argëtoi publikun natën e mbrëmshme. 

E veshur me fustan të shkurtër me ngjyrë të kuqe, Nora dukej provokuese.

Ajo tregoi këmbët e bukura dhe pak nga gjoksi i saj. Flokët lëshuar, vendosur kishte edhe vathë të bukur dukjen e perfeksionoj me një palë take me ngjyrë të zezë.

Ndryshe, Nora vazhdon të jetë aktive me mbrëmje muzikore.

SHPËRNDAJE