Norvegjia zemërgjerë, ofron shumë të madhe parash në muaj për ata që dëshirojnë të punojnë në disa profesione

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Shteti i Norvëgjisë ka ofruar një shumë të mirë të parave në muaj për të punuar në këtë vend.

Aktualisht, në Norvegji po kërkohet fuqi punëtore dhe shteti është i gatshëm të ofrojë pagë të mirë për ata që janë të interesuar të punojnë në profesione të caktuara.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Profesionet që janë më të kërkuara përfshijnë inxhinierë, mësues, sidomos mësues të shkencave natyrore, mjekë e infermierë, shoferë autobusësh, kuzinierë dhe kamarierë.

Bëhet fjalë për pagë rreth 4 mijë e 500 euro në muaj.

Kështu thuhet në raportin e zyrës evropiane për punësim. /gazetametro

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE