Nuk do të besoni se çka po u premton Pacolli prishtinasve

Përpos tramvajeve nga Xhamia e Llapit deri tek Spitali, kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës ka premtuar edhe diçka që Prishtina nuk e ka tash e një kohë të gjatë.

“Prishtinës do t’ia kthejmë lumin”, ka thënë Selim Pacolli në emisionin Interaktiv në KTV.

Ai ka thënë se ka kanale që janë mbyllur nga Bërnica dhe se me ardhjen e tij në pushtet, ai do të investojë për t’i hapur ato në mënyrë që ‘lumi të rrjedhë lirshëm në Prishtinë’.