Nuk i japin birrë, shoferi nga inati shkatërron lokalin me makinë

Këto pamje të pabesueshme tregojnë momentin kur një shofer përdor makinën për prishjen e  tavolinave të një lokali birre.

Në pamjet filmike do të shikoni se si shoferi përplaset disa herë me karriget dhe tavolinat jashtë barit derisa i shkatërron plotësisht

Këtë veprim ai e kreu pasi iu refuzua shërbimi në këtë lokal dhe e kishin nxjerrë jashtë sepse bënte zhurmë dhe ngacmonte stafin.

SHPËRNDAJE