Nuk mund ta besoni, por ky stil i s..ksit ndalohet rreptësisht në Ramazan

Gjatë kohës së iftarit dhe syfyrit në muajin Ramazan, familjet myslimane mblidhen për ta shijuar një shujtë të jashtëzakonshme. Pas së gjithave, nuk ka mënyrë më të mirë sesa të fillohet agjërimi apo të mbarohet me ushqim të jashtëzakonshëm.

“Kur të vendosni se çfarë të hani për Ramazan, mbani mend që Iftari dhe Syfyri do t’ju ndihmojnë gjatë agjërimit në ditën e ardhshme, prandaj është shumë i rëndësishëm konsumimi i ushqimit të duhur”, thotë Tan Sheau Kang, dietës.

Por një imam nga Arabia Saudite, ka befasuar me një deklaratë sa i përket mardhënies seksuale gjatë Ramazanit.

Ai ka thënë se gjitha stilet lejohen gjatë 30 ditëve përveç atij të quajtur ’69’.

Ky imam ka thënë se aryseja e këtij stili është sepse personat që e kryejnë seksin me këtë stil e kanë më të vështirë agjërimin në ditën e ardhshme

SHPËRNDAJE