Nusja e famshme me rrëfim të rrallë, ishin shok të ngushtë me burrin e saj!

Ajo është tashmë ndër nuset më të njohura për publikun tonë.

Quhet Valentina Elshani dhe është dizenjatore e modës, gjithashtu punon edhe si mësimdhënëse.

Që nga martesa e saj me djalin i cili nga një aksident mbeti i palëvizshëm, ajo u bë shumë e njohur për publikun.

Valentina vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale.

E së fundmi ka publikuar një foto në të cilën shihet bashkë me burrin e saj.

Përmes përshkrimit ajo tregon se së pari kanë qenë shok të ngushtë e pastaj janë martuar.

” Nese do te jesh i/e lumtur, martohu me shokun/shoqen e ngushte”- ka qenë përshkrimi i saj.

SHPËRNDAJE