Nusja “e kall” në dasëm të vet, shikoni cka bën para tupani (VIDEO)

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.

Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çmendura”.

Një video në Facebook shfaq vallëzimin e rrallë të një nuseje me tupanë.

Për më shumë, ndiqeni videon.

SHPËRNDAJE