Nusja e Milot Llalloshit ju mahnitë, kaq të bukur se keni parë kurrë

Milot Llalloshi është këngëtari kosovar tejet i pëlqyer në publik.

Ai dhe motra e tij Edona janë shumë aktivë si me këngë të reja ashtu edhe në mbrëmje, dasma e koncerte.

Miloti është shumë i përfolur edhe për jetën private sidomos gruaja e tij Erxhina.

Ajo sot është zbukuruar për të dalë e me këtë pamje do ta ‘çmend’ Milotit.

SHPËRNDAJE