Nxehet Konjufca: Shujë Bekë rri allahile

Ministri i Jashtëm, Glauk Konjufca, deri sa po fliste në Kuvcendin e Kosovës për arsyet se pse po rrëzohet kjo qeveri.

Derisa Konjufca po i numëronte disa arsyje dhe po e akuzonte LDK-në për prishjen e qeverisë, është ndjerë deputeti i AAK-së, Bekë Berisha që ka thënë se kjo prishje po bjen pasi që qeveria e Kurtit është një diktaturë.

Kjo ishte përgjigjja epike e Konjufcës:

“Allahile shujë Bekë ti po fol për diktaturë”, ka thënë Konjufca.

SHPËRNDAJE