Nxënësit e shkollës së Mesme dhurojnë pamje intime në mes të qytetit të Drenasit

Përderisa qytetarët e moshave të ndryshme zgjedhin Parkun e Qytetit për tu relaksuar kjo mesa duket nuk ndodh edhe në Drenas, shkruan Magazina al.

Parku i Qytetit të Drenasit, siç shihet është shëndrruar në një vend dashurie, ku shumë të rinjë zgjedhin si destinacion për të kaluar kohë me partnerët e tyre.

(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Në pamjet që më poshtë ju sjellë “Magazina al”, shihen disa çifte teksa janë duke bërë gjeste të pahijshme në publik.

E kjo tregon që nuk lënë vend as për shëtitje.

SHPËRNDAJE