‘O Sa Mirë’ e kthen Ramiz Lladrovcin, shikoni çka i bën Sasës dhe Drenicakut (VIDEO)

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci u paralajmërua në episodin 121, megjithatë ai u shfaq me një rol të vogël në episodin e fundit atë të 122-të.

Ramizi në këtë episod u pa të luaj përkrah aktorit Jeton Zogiani dhe aktores Adriana Matoshi.

Si gjithmonë kryetari i Drenasit vjen tejet spontan dhe komik.

Shikoni videon e mëposhtme.

SHPËRNDAJE