“O Zot, çfarë është ajo gjë?” – Pilotët amerikanë nuk u besojnë syve çfarë shohin në qiellin e hapur

Pilotët e marinës amerikane kanë arritur të kapin një objekt fluturues misterioz.

Pjesa më interesante është se kur pilotët ballafaqohen me të, njëri prej tyre reagon i befasuar, sikur I tronditur: “Çfarë është ajo gjë? O Zoti im”, thotë njëri.

“Wow, çfarë është ajo? Shikoni atë fluturues”, thotë piloti tjetër.
……………………………………………………………………………………………………………..
‘Shqelmi i futbollistit kroat’, që rrëzoi regjimin serb dhe ‘çoi’ Kroacinë drejt finales

……………………………………………………………………………………………………………..

Pamjet u kapën në oqean, në bregun lindor të SHBA-së.

Pamjet u zbuluan nga Akademia e Arteve e Shkencës, një organizatë kërkimore ndërkombëtare.

Në lidhje me këtë, kanë filluar spekulimet se mund të bëhet fjalë për një objekt flturues të UFO.

SHPËRNDAJE