Ofertë fantastike nga Mitrovica: Vizito Prizrenin, Abi Çarshinë dhe Prevallën për 4 euro

Qytetarët e Mitrovicës do të kenë mundësi që përmes agjencionit “Ariani” të vizitojnë Prizrenin, Abi Çarshinë dhe Prevallën me çmime shumë të volitshme.

Duke filluar nga kjo javë, për çdo të diel, qytetarët do të kenë mundësi që të vizitojnë Prizrenin, Abi Çarshinë dhe Prevallën me autobusët e kompanisë “Ariani” me çmim prej 4 euro.

Për detajet e nisjes dhe kthimit ju ftojmë të shikoni postimin e mëposhtëm të kompanisë “Ariani” ku do të njoftoheni për të gjitha detajet:

https://www.facebook.com/trevelagencyariani/posts/3759989247369369