Olluri: LDK e PDK janë në negociata për presidentin dhe Qeverinë

Gazetari Parim Olluri ka thënë se subjektet politike PDK e LDK janë në negociata për postin e presidentit dhe Qeverinë.

Olluri thotë se LDK i ka ofruar disa poste PDK’së që të futet në qeverinë Hoti si dhe po diskutohet për postin e presidentit.

“LDK e PDK janë negociata për Presidentin dhe Qeverinë”, tha ai në Pressing në T7.

LDK ka dështuar që të votojë Pakon ekonomike për shkak të mungesave të deputetëve në Kuvend dhe krizave në koalicionin qeverisës.